Isnin, 8 November 2010

Cuti Yang Mengembirakan

Salam sumer .. n3 pertama untuk arini .. yele kan cuti deepavali selama 3 ari .. so blog nie pon secara rasmi cuti gak .. hihihihi .. korang nak tau ke mana aku p ???? aku p jalan2la .. jalan mana ?? hahahaha .. kebetulan kawan mR.hubBy kawen kat segamat .. so berjalanla mak buyung ni ngan mR.hubBy .. lagi dah ujung2 preggy nie rajin plak aku n mR.hubBy jalan2 ..

orang kata biler banyak berjalan senang nak bersalin .. betul ker ?? ntah aku pon xtau .. biler wat research kat dalam internet ada kata yer .. so baekla kan2 .. pas p majlis kenduri kawen 2 ingat nak lepak segamat lelama mean tido at umah member mR.hubBy .. tapi pe kami plan xjadi .. coz ibu xberapa sihat .. dengan itu balik MELAKA laaaa .. mekaceh mR.hubBy .. muah .. muah ..2 u ..



rasa terubat gakla windu kat ibu .. coz before nie aku penah wat n3 windu sangat2 kat insan kataku attachkan pic mereka .. xpat jumpa sumer po xper yang penting dapat jumpa ibu .. walaupon kejap tapi penuh bermakna .. nanti raya aji balik lagii..yuhuhuhuhuhuhu .. kalu korang nak negok pic sok2 jele aku wat kat n3 laen k .. coz xsempat nak upload pic .. penyakit M datang .. mood still kat kampung ngan ibu lagiii ..

0 ulasan:

Catat Komen