Selasa, 29 Disember 2009

mUsim aUdiT bErmULa

Waaaaaaaaaaaa...musim audit kembali...aku akan bz tahap gaban pasni...setiap kali awal tahun aku terpaksa menempuh 3 audit besar ( ISO/TS 16949, EMS 14001, OHSAS 18001) ...kompem pening kepala n banyak keje yang membuatkan aku x menang tangan...Bab edit doc n prepare doc nie yang wat aku malas nak wat keje yang berlambak n time nie akan keluar bermacam perangai staff kat tempat keje aku nie...mana xnyer ada yang xreti nak update, ada yang lari dari tggjawab, ada wat ignore jer....time nie aku akan jdi tension n presure giler2... Nie pon aku baru lepas update n fotostat doc untuk audit...Korang nengok sendirila baper banyak doc aku fotostat....poning kpla den tau...

nie baru separuh yang kuar dari mesin fotostat....

0 ulasan:

Catat Komen